webinaropptak Selvledelse - hva gjør en god leder nå?

Mange ansatte har tilbud om en fleksibel ordning med hjemmekontor opp til flere dager i uken. Det innebærer at den enkelte fortsatt vil være sin egen leder i arbeidshverdagen.  

Nok en gang er vi klar til å finne tilbake til en normal tilværelse, etter at pandemien tok seg en ekstrarunde. Mange ansatte vil få tilbud om en fleksibel ordning med hjemmekontor opp til flere dager i uken. Det innebærer at den enkelte fortsatt vil være sin egen leder i arbeidshverdagen.  

Og spørsmålet blir da - hvordan sikre god selvledelse som gjør at de riktige arbeidsoppgavene blir prioritert og at energien opprettholdes. Spesielt når du skal lede en ansatt - deg selv - som kan være preget av slitasje etter å ha vært lenge på egenhånd uten kollegaer og arbeidsmiljø.  

Hvordan sette mål, ta initiativ, forsere hindringer, og motivere deg selv til læring og økt jobbprestasjon? Samtidig som du tar vare på egen helse og trivsel?  

Og hvordan kan din leder utøve «superledelse», som innebærer å stimulere og legge til rette for utvikling og utøvelse av selvledelse-kompetanse i teamet. Her kan stikkord være ansvarliggjøring, mentale verktøy, synliggjøring av styrker, og tilrettelegging for egentrening og egenutvikling hos de ansatte.  

Dette gleder vi oss til å snakke om! Du møter Tone Bjærum og Maja Vikan, begge seniorrådgivere i AS3 Norge.  

Webinaret omhandler selvledelse, med fokus på:

  • Hvordan sikre god selvledelse i en arbeidshverdag med hjemmekontor
  • Utøvelse av god selvledelse, med vekt på målsetting, initiativ, hindringsovervinning og motivasjon til læring og økt jobbprestasjon.
  • Leders rolle i å fremme selvledelse-kompetanse i teamet, gjennom ansvarliggjøring, mentale verktøy, synliggjøring av styrker og tilrettelegging for egentrening og egenutvikling.

I dette webinaret snakker vi om hvordan sette mål, ta initiativ, forsere hindringer, og motivere deg selv til læring og økt jobbprestasjon og samtidig ta vare på egen helse og trivsel.  

Tone Bjærum
Seniorrådgiver hos AS3 Norge

tone-bjaerum-1