Bjørvika HR-nettverk

I dette nettverket kan du bli bedre kjent med hvordan andre HR-ledere innen ulike bransjer løser sine HR-utfordringer og problemstillinger.
HR-nettverk logo_png 400x200px

Invitasjon til deg som er HR-leder i stor-Oslo

Hvorfor bli med i HR-nettverket?

I dette nettverket kan du bli bedre kjent med hvordan andre HR-ledere innen ulike bransjer løser sine HR-utfordringer og problemstillinger. Vil du bygge din kompetanse innen HR og kunnskap om bransjen, så er nettverket et svært godt utgangspunkt. Vi er per i dag 52 medlemsbedrifter i nettverket.
 

Hvem kan delta?

For å delta i nettverket må du kvalifisere.  Kravene er at du jobber fulltid med HR, i en lederposisjon og i et selskap med mer enn 20 ansatte.

Møtene holdes i Bjørvika.
Stort sett onsdager kl. 0830-1030.

Deltakelse i nettverket er gratis.

Ta kontakt

Ønsker du å melde deg på eller har spørsmål?
Send en mail til Tim Rosenkilde hos AS3 Norge
(Trykk på linken)

Jeg startet dette nettverket for at du som HR-leder skal kunne lære av hvordan andre i ulike bransjer løser sine HR-utfordringer. Ønsker du å bygge din kompetanse og utvide din bransjekunnskap, er dette nettverket et ideelt sted å starte.


Tim Rosenkilde

Seniorrådgiver AS3 Norge

Tim (002)

Se våre kommende arrangementer

Meld deg på i skjema under og sikre din plass

 

AS3 Transition

Meld deg på våre arrangementer

Her kan du melde deg på kommede arrangementer. Vi sender mer utfyllende info om arrangementet i forkant. Du kan kun velge et arrangement om gangen, så gjenta påmeldingen om du vil melde deg på flere datoer.

Tim (002)

Tim RosenkildeSeniorrådgiver AS3 Norge

T: +47 918 11 057 M: tiro@as3.no